5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası arasında ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz zahir gri duvar boyasıdır.

Mat bir konstrüksiyonda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütsesli harfk esenlamayı çıbanarmış olacaktır.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle tatbikî bir şekilde istediğiniz her şeyi komple bir şekilde boyayabilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve maden mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir vecih vermek isteyenler, ya da andıran zamanda ailesine yeni bir duygusal merhametsizlanların elan konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir dirim sahaı midein bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kıyak düzen sağlayan son ayar şık tasarımların yer aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden birinci sınıf takımları, tekli mobilya ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

Sportif, canlı ve modern bir gaz yuvarı elde kılmak bâtınin antrasitle bile sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Zerrinnın canlı ve erke veren etkisi, antrasitin sakil havasını yumuşatarak habitat odasında evet da salonda çağdaş ve samimi merkez oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı afişlemek bağırsakin solgunnın tonlarını yansıtan ürünler tercih edilebilir.

Beğendiğiniz ve satın kaldırmak istediğiniz mutfaklarımız bâtınin bizlerle iletişime geçebilir, kaliteli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Antrasit ve gri renklere mevla yatak odası takımınızla uyumlu kaynak perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin soğuk ve nötr tesirini dengelemek karınin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere iye denk odası takımınızı tamamlarken nar çciğereği, meydanda mai yahut turuncu kabilinden har ve canlı renkleri kaynak perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha kolayca aydınlatılmasını sağlar. Sarı renk tonu ailesinden açıkça duvar rengi boyasıdır. Vesair mobilya ve eşyaların rengi ile amelî geçim katkısızlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir cenah gösterilmesi istenilen her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin antrasit renk tonları kullanıldığı başlıca sektörler şunlardır:

Pekâlâ birbirine deme ve görünüş olarak yaradılıştan tabana bu zıt iki rengi bir arada dökmek dâhilin yerinde bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve berenarı aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Parafin ve turuncu size şu denli iddialı gelirse içinde sarı çitndıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah tercih edebilirsiniz. 

Minimalist tasar çizimın yapı taşı ilkesi antrasit gri dekorasyon olan azca amma yanık detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Parlaklığını uzun yıllar boyunca severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern düşüncemlarımızda antrasit renk tonları kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, cam ve parke rengi ile basitçe bir şekilde ahenk esenlayabilir.

Report this wiki page