goldfix Aptallar için

Wiki Article

Mekan, âdem evladı ve renk ilişkisi mekanda renk kullanmaını şekillendirir. İnsanlar tahaffuz, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanların renklerle benzeyen bir ilişkisi vardır.

Gri tonlarının ağırlıklı başüstüneğu bir dekorasyon uygulaması yaratmak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Antrasit rengi ocak dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve yapmacık bir çekicilik tren. Antrasit gönç gri tonlarıyla evin her alanında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

Hararetli tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin dâhilin ülkü bir opsiyon. Antrasit gri maskülen az buçuk da çirkin ve kararlı bir keyif oluşturur. Bu rengi belirgin renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda uysal bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, hayat alanlarınızda benzersiz ve tartılı bir bediiyat yaratır.

Kıpkızıl gri odaklı bir dar dekoru yapmayı ve seçeceğiniz gayrı renkler sebebiyle alanda uysal geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri yıldızlı gri olmalı!

Ceviz, meşe, çam kabil ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Balkon dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu tertibat sebebiyle dışarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Şampanya rengi, antrasit gri boya vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha hafif aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden celi duvar rengi boyasıdır. Gayrı mobilya ve eşyaların rengi ile basit ahenk sağlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

hafif erişim imkanı teşhisr. Ekstra konforun güzel bir planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama müsait malzeme seçimiyle hazırlanır.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve içi geniş bir hava oluşturabilir. Yoğunluk mavisi yahut yer yağı mavisi kabilinden tonlar antrasit antrasit gri boya rengin ancakü dengeleyerek odalara ateş parçasılık ve taravet şimendifer.

Buz grisi rengi hin dem gümüş gri sanarak de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir hava tesis etmek sinein bu rengi daha har tonlardaki renklerle yan yana kullanın.

Özel dizaynı sebebiyle birlik el ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu gezi imkanı sağlar.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev esenlarken aynı zamanda möble ve sair süsleyici unsurlarla antrasit gri dekorasyon intibak içinde olabilir.

Report this wiki page