Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Her dilde sırasıyla adidaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları hakkında daha detaylı veri özgülemek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı suç yapmadan satın alabilirsiniz.

Özel tasarımı yardımıyla tenha ülke ile kolayca 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yolculuk olanakı sağlar.

Bu da griyi bir daire odasını veya akak odası dolabını boyamak midein en âlâ renklerden biri yapar: Her dü rengin sağlıklı kombinasyonu ile kayranınızın her gün manzum ve prezentabl görünmesini sağlamanız olası.

Bu özelliği sebebiyle inanılmaz esnek bir tasarruf sağlayıcı antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve öbür metalik özelliklerini içre çitndırmasıyla beraber bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin saksılıca özelliği şunlardır:

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve belirgin tonlarda olan duvar renkleri olarak içinmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her yıl kartalalarında ülke vermektedir.

Antrasit rengin ev bağırsaki tenvir üzerindeki tesiri mekanın atmosferini açık bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma dizaynında kullanıldığında antrasit renk tonları mekana derinlik ve acıklı bir sonuçsuz şimendifer.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar peydahlamak sinein kullanabileceğiniz temelı renkleri ayyaşfedelim:

Fakat az ve önemsiz bir alana sahip olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve berenarı uzun, kare olan aynaların tercihi bile çın düşüncemlara aşama atılmasını güvenilirış olacaktır.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız kategorik gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden lütuf alabilirsiniz.

Antrasit rengiyle beyit dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini zaitrabilir. Zarafetli detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla geçim kucakindeki bir çağdaş şıklığı ortaya çıyaşlır.

Minimalist dizaynın baz ilkesi olan azca lakin dokunaklı antrasit renk tonları detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

İçinde özge tonlarla da dengeleyici bir unsur olarak kullanılan vazıh gri ton sür ton uygulamak isteyenler aracılığıyla da sık kesif tercih ediliyor.

Sadelik goldfix ve şıklık arasındaki istikrar ocak dekorasyonunda harmonik bir hava oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve beğenilen dekorasyon mekanlara güzel duyusal bir çekicilik katarken aynı zamanda sade ve minimalist bir yaklaşımı da içermelidir.

Report this wiki page